Muncă

Scriu despre lucurile interesante pe care le-am întâmpinat muncind.

robot bucatarie care toaca cuburi

Robot de bucătărie care toacă cuburi (cu ce am înlocuit Bosh Kubixx)

În urmă cu 5 ani am găsit un robot de bucătărie care toacă în cuburi pe nume Bosch Kubixx. Pe atunci căutam un aparat de tocat legume pentru salata boeuf pe care să-l poată folosi mama. Era în preajma sărbătorilor, așa că am dat comandă imediat pentru că aveam nevoie de ajutor în bucătărie. Evident că după ce a ajuns… Citește mai mult »Robot de bucătărie care toacă cuburi (cu ce am înlocuit Bosh Kubixx)
5+ cărți de manipulare pe care trebuie să le ai în bibliotecă

5+ cărți de manipulare pe care trebuie să le ai în bibliotecă

Conceptul de manipulare este destul de controversat. Cu toate că puține persoane recunosc, există părți bune în principiile care stau la baza manipulării care îți pot crea un avantaj în viața de zi cu zi. Nu sunt foarte multe cărți de manipulare și persuasiune documentate metodic. Cert este că există este o modalitate de a influența pe cineva cu tactici… Citește mai mult »5+ cărți de manipulare pe care trebuie să le ai în bibliotecă
Ray Kroc Quotes

Ray Kroc Quotes

“We take the hamburger business more seriously than anyone else.” “Luck is a dividend of sweat. The more you sweat, the luckier you get.” “Its easy to have principles when you’re rich. The important thing is to have principles when you’re poor.” “If you’re not a risk taker, you should get the hell out of business.”