Mi-am propus să scriu un articol săptămânal, publicat duminica, cu cele mai interesante articole pe care le-am citit în timpul săptămânii. Ești invitat să trimiți și tu articolele interesante găsite de tine. Astăzi, doar o conferință.

Folosesc abrevierea FYI pentru că explicația for your improvment mi s-a părut cea mai haioasă pentru emailurile trimise cu textul FYI.


Mulți autori (Seth Godin, Malcom Gladwell) analizează / prezintă importanța de a fi relevant în business. Putem fi de acord cu faptul că word of mouth este cea mai bună metodă de promovare. Cu toate acestea, cum poate fi gestionat?

Jonah Berger, propune un sistem prin care putem răspândi produsul propriu, denumit STEPPS. O idee interesantă la minutul 6:00 – word of mouth are un procent mult mai mic de răspândire online.

 

Categorii: Muncă

Claudiu Dascalescu

Acesta este un simplu site unde scriu periodic (din an în Paște și total neregulat) despre lucruri care mă interesează și care scot în evidență modul meu de gândire. Așa încerc să cunosc oameni care sunt meseriași pe ceea ce eu vreau să învăț sau vreau să fac.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.