Participă la pretestarea privind testul de verificare a raționamentului logic

institutul national al magistraturii, inmCa în fiecare an, INM realizează o sesiune de pretestare privind testul de verificare a raționamentului logic pentru studenții din anii III și IV, dar și pentru absolvenți. Sesiunea de pretestări INM 2013 va avea loc în perioada martie-aprilie în 6 centre universitare.

Această pretestare este o simulare a testului pentru a doua probă a concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii sau a concursului de admitere în magistratură. Pentru fiecare modalitate de admitere, în a doua etapă, candidații susțin un test de verificare a rationamentului logic.

Pentru mai multe informații și ghiduri pentru această etapă, recomand articolul privind testele de raționament logic de la INM.

Cererile de înscriere se depun până la data de 10 martie 2013, prin accesarea urmatorului link http://lsat.inm-lex.ro

Pentru a obține informațiile de înregistrare, cei care doresc să se înscrie, trebuie să se adreseze secretariatului facultății absolvite sau la care studiază. Este necesară dovada calității de student sau absolvent. Institutulul alocă fiecărei facultăți username și parolă, iar codul se obține de la secretariat.

Este bine de știut că subiectele din pretestare nu vor fi folosite în cadrul concursurilor de admitere la INM și de admitere în magistratură din 2013 și 2014.

Pretestările vor avea loc la urmatoarele date:

  • 30 martie 2013 – Timișoara – pentru studenții sau absolvenții facultăților de drept din Timișoara, Arad Lugoj și Reșița;
  • 30 martie 2013 – Cluj – pentru studenții sau absolvenții facultăților de drept din Cluj, Targu Mureș și Oradea;
  • 31 martie 2013 – Craiova – pentru studenții sau absolvenții facultăților de drept dinn Craiova, Targu Jiu și Râmnicu Valcea;
  • 31 martie 2013 – Sibiu – pentru studenții sau absolvenții facultăților de drept din Sibiu, Alba Iulia și Brasov;
  • 6 aprilie 2013 – București – pentru studenții sau absolvenții facultăților de drept din București, Constanța, Pitești, Ploiești și Targoviște;
  • 6 aprilie 2013 – Iași – pentru studenții sau absolvenții facultăților de drept din Iași, Galați, Bacau și Suceava.

Repartizarea pe centre a persoanelor înscrise va fi publicată pe site-ul INM dupa expirarea perioadei de înscriere.

6 comentarii la „Participă la pretestarea privind testul de verificare a raționamentului logic”

  1. Se vor putea descarca de undeva testele de la pretestare dupa aceea? Adica daca e cineva care nu poate participa, dar vrea sa-si faca testele acasa.

  2. Foarte bun acest articol, si se refera la un subiect interesant si in acelasi timp pe gustul cititorilor. Mai asteptam articole de acest gen, la fel de bine scrise si nu ramane decat sa iti spun ca te voi citi in continuare, pentru ca imi plac articolele de pe acest site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.