Concurs eseuri 2010 – Sustainable Thinking Platform

Pornind de la succesul imens al concursurilor de eseuri organizate anul trecut de Vinyl 2010, Sustainable Thinking Platform a dorit să promoveze în continuare o dezbatere largă cu privire la probleme de sustenabilitate. Comunitatea realizată, formată din oameni tineri din întreaga lume, vă oferă posibilitatea de a face schimb de idei şi a împărtăşi creaţiile artistice.

Înscrie-te acum în concursul de eseuri şi poţi discuta cu sute de persoane interesate de construirea unui viitor mai bun pentru planeta noastră.

Ne confruntăm cu un deficit de resurse în creştere, cum pot tinerii să contribuie la promovarea producţiei şi consumului durabil?

Aceasta este tema concursului de eseuri. Fiecare candidat poate trimite doar 1 eseu. Pe lângă scrierea unui eseu, mai pot fi trimise, referitor la temă, ori o fotografie, ori un clip video.

Toate eseurile trebuie să fie scrise în limba engleză, prezentate ca un document Word A4 cu marginile stabilite la 3 cm şi folosind fontul Arial, 11 mărime. Eseurile nu trebuie să aibă mai mult de 1.000 de cuvinte.
Acestea trebuie să fie trimise în format pdf. În cazul în care candidatul nu are software-ul necesar pentru a crea fişiere PDF, există servicii gratuite de conversie disponibile pentru utilizare pe Internet. Eseuri scrise de mână sau cele prezentate în orice alt mod vor fi descalificate.

Câştigătorul concursului de eseuri vor primi un netbook HP Mini 210-1004.

Mai multe detalii în pagina cu reguli şi premii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.