Şcoala de vară pentru Integrare Europeană

Firma europeană de avocatură Schoenherr oferă două burse la Şcoala de Vară pentru Integrare Europeană de la Alpbach, studenţilor la drept din Europa Centrală şi de Est.

În inima Alpilor Austrieci, Şcoala de la Alpbach reuneşte studenţi la diverse specializări din mai multe ţări pentru un program de studiu organizat de Universitatea din Viena ce include şi prelegeri ale participanţilor la Forumul Alpbach.

Schoenherr sponsorizează 2 burse integral (incluzând şi costurile de transport) pentru Şcoala de Vară Alpbach.

Procedura (formalităţile) de aplicare pentru o bursă Schoenherr începe cu 6 iunie 2010 pentru studenţi la drept şi tineri absolvenţi din: Albania, Bulgaria, Bosnia-Herzegovina, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Lodova, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina.
Formularele se primesc direct prin website-ul firmei de avocatură.

Despre Schoenherr

Schoenherr este o casa de avocatură europeană care numară peste 300 de avocaţi în birourile sale din Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Kiev, Ljubljana, Praga, Sofia, Varsovia, Viena şi Zagreb.

Schoenherr oferă consultanţă juridică clienţilor săi, firme locale şi internaţionale, în toate domeniile dreptului de afaceri. Îmbinarea consultanţei de înaltă calitate cu rezolvarea eficientă a problemelor în mandate şi tranzacţii complexe constituie baza filozofiei Schoenherr. În toate jurisdicţiile în care activează, birourile Schoenherr respectă standardele legale şi regulile de conduită locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.