Logo pentru drepturile omuluiPentru a determina un logo pentru drepturile omului a fost organizat un concurs la propunerea ministrului federal german de Externe, Guido Westerwelle. Pe parcursul proiectului au fost trimise aproximativ 15.000 de propuneri din 190 de ţări. Logo pentru drepturile omului este un proiect open source, liber pentru a fi folosit de oricine cu scopul de a promova drepturile omului.

Pe 23 septembrie 2011 a fost dezvăluit simbolul câştigător. Ales de un juriu alcătuit din personalităţi de calibru împreună cu “comunitatea Internetului” noul logo este disponibil pe www.humanrightslogo.net. Proiectul câştigător aparţine lui Predrag Stakic din Serbia. Acesta a realizat din două simboluri universale – mâna şi pasărea – unul nou. Cu toate că doar un logo nu poate schimba întreaga lume, un astfel de simbol adună oamenii care pot schimba, la rândul lor, lumea.

Categorii: Muncă

Claudiu Dascalescu

Acesta este un simplu site unde scriu periodic (din an în Paște și total neregulat) despre lucruri care mă interesează și care scot în evidență modul meu de gândire. Așa încerc să cunosc oameni care sunt meseriași pe ceea ce eu vreau să învăț sau vreau să fac.

1 comentariu

Tania · 15/10/2011 la 01:28

Frumusete in simplitate. Nu se prea compara cu frunza verde prezenta in gradina Carpatilor, nu?

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: