Practică pentru studenţii în Drept

Societatea civilă de avocaţi Voicu&Filipescu lansează şi în acest an programul “Growth Catalysts”, adresat studenţilor la drept interesaţi să deruleze un stagiu de practică profesională în cadrul firmei de avocatura.

Procesul de recrutare vizează studenţi la drept cu rezultate academice de excepţie, vorbitori de limba engleză, care urmaresc dezvoltarea unei cariere ca avocat de business. Studenţii selectaţi vor derula un stagiu de practică de trei luni, în cadrul căruia vor avea ocazia de a pune în practică informaţiile teoretice dobândite în cursul studiilor universitare, precum şi de a-şi dezvolta abilităţile profesionale, sub îndrumarea unor avocaţi experimentaţi.

La sfârşitul perioadei de practică studenţii participanţi vor primi o recomandare din partea Voicu&Filipescu, în care vor fi indicate rezultatele obţinute, în timp ce studenţii care se remarcă în activitatea prestată în cadrul stagiului vor deveni eligibili pentru bursele oferite de firmă.
Condiţiile de depunere a candidaturii includ transmiterea unui CV şi a unei scrisori de intenţie în limba engleză, conform detaliilor furnizate pe siteul firmei.

5 comentarii la „Cât de importantă este activitatea de voluntariat?”

 1. Ideal ar fi ca cel cu facultate sa nu caute un job cu calificarile unuia cu 8 clase.
  Aceasta activitate de voluntariat nu iti va asigura un job mai bun sau salarii mai mari. O sa ai un avantaj prin faptul ca vei cunoaste oameni, vei fi mai organizat, stii sa lucrezi cu oamenii etc.

  Lucrurile astea le face pentru un student voluntariatul.

 2. Ce campanii umanitare? Voluntariatul NU inseamna campanii umanitare. Salvati Copii nu este singurul ONG cu activitate. Sunt foarte multe pe domenii de activitate, juridic, marketing, comunicare etc…

  E mult mai usor sa ai activitate in domeniul tau, ca student, intr-o asociatie, decat sa gasesti o firma care sa te angajeze.

  Unii au noroc cu firmele, altii nu au noroc.

 3. Daca privim activitatea de voluntariat sau intership din privinta studentului care are nevoie de acumulare de experienta,aceasta activitate este binevenita si utila dar daca cumva face cineva acest lucru in cadrul unei firme sau multinationale care isi considera angajati sclavi pe plantatie apare problema daca se merita sau nu acest voluntariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.