Practică pentru studenţii în Drept

Societatea civilă de avocaţi Voicu&Filipescu lansează şi în acest an programul “Growth Catalysts”, adresat studenţilor la drept interesaţi să deruleze un stagiu de practică profesională în cadrul firmei de avocatura.

Procesul de recrutare vizează studenţi la drept cu rezultate academice de excepţie, vorbitori de limba engleză, care urmaresc dezvoltarea unei cariere ca avocat de business. Studenţii selectaţi vor derula un stagiu de practică de trei luni, în cadrul căruia vor avea ocazia de a pune în practică informaţiile teoretice dobândite în cursul studiilor universitare, precum şi de a-şi dezvolta abilităţile profesionale, sub îndrumarea unor avocaţi experimentaţi.

La sfârşitul perioadei de practică studenţii participanţi vor primi o recomandare din partea Voicu&Filipescu, în care vor fi indicate rezultatele obţinute, în timp ce studenţii care se remarcă în activitatea prestată în cadrul stagiului vor deveni eligibili pentru bursele oferite de firmă.
Condiţiile de depunere a candidaturii includ transmiterea unui CV şi a unei scrisori de intenţie în limba engleză, conform detaliilor furnizate pe siteul firmei.

2 comentarii la „Practică pentru studenţii în Drept”

  1. Interesantă campanie. Eu ca student la Jurnalism am căutat să fac practică la unele ziare, dar abia am găsit la două online și nu știu dacă au aceeași “greutate” ca cele print.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.