Practică pentru studenţii în DreptSocietatea civilă de avocaţi Voicu&Filipescu lansează şi în acest an programul “Growth Catalysts”, adresat studenţilor la drept interesaţi să deruleze un stagiu de practică profesională în cadrul firmei de avocatura.

Procesul de recrutare vizează studenţi la drept cu rezultate academice de excepţie, vorbitori de limba engleză, care urmaresc dezvoltarea unei cariere ca avocat de business. Studenţii selectaţi vor derula un stagiu de practică de trei luni, în cadrul căruia vor avea ocazia de a pune în practică informaţiile teoretice dobândite în cursul studiilor universitare, precum şi de a-şi dezvolta abilităţile profesionale, sub îndrumarea unor avocaţi experimentaţi.

La sfârşitul perioadei de practică studenţii participanţi vor primi o recomandare din partea Voicu&Filipescu, în care vor fi indicate rezultatele obţinute, în timp ce studenţii care se remarcă în activitatea prestată în cadrul stagiului vor deveni eligibili pentru bursele oferite de firmă.
Condiţiile de depunere a candidaturii includ transmiterea unui CV şi a unei scrisori de intenţie în limba engleză, conform detaliilor furnizate pe siteul firmei.


Claudiu Dascalescu

Acesta este un simplu site unde scriu periodic (din an în Paște și total neregulat) despre lucruri care mă interesează și care scot în evidență modul meu de gândire. Așa încerc să cunosc oameni care sunt meseriași pe ceea ce eu vreau să învăț sau vreau să fac.

2 comentarii

Comentarii · 03/04/2011 la 20:48

Interesantă campanie. Eu ca student la Jurnalism am căutat să fac practică la unele ziare, dar abia am găsit la două online și nu știu dacă au aceeași “greutate” ca cele print.

Nicolae · 27/04/2011 la 02:17

Multumesc pentru post, am un prieten care cauta asa ceva.
-Nico 🙂

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: