Unde poți juca șah online gratis (începători sau profesioniști)

Fie că ești începător sau cauți o provocare pentru profesioniști, dacă vrei să joci șah online gratis poți accesa o multitudine de platforme.

Unde ese cel mai bine să îți faci un cont? Ce aplicație merită instalată?

Șahul este unul din sporturile pe care le apreciez foarte mult, însă devine destul de complicat să joc când pentru multe persoane piesele de șah sunt alea pe care le strâng când joacă table.

Așadar este destul de ușor să ignori sportul minții, dar când este accesibil atât de ușor online, nu există nicio scuză să deschizi siteul sau aplicația și să începi o partidă. După experienţe cu diferite siteuri mai mult sau mai puţin bune, am gasit probabil cele mai bune două platforme de şah online, gratis.

Platforma chess.com are peste 11 milioane de membri și este un loc foarte bun unde poți juca șah online gratis atât cu alte persoane dar și cu calculatorul.

Puteți juca diverse stiluri, cu o multitudine de controale de timp, inclusiv un mod asemănător cu șahul prin corespondență cu zile per mișcare. Membrii de bază au cont gratuit, însă există și utilizatorii VIP care obțin acces la funcții suplimentare de formare, videoclipuri și statistici.

Platforma are si planuri platite daca vrei acces la mai multe functionalitati, inclusiv lectii de sah.

Diferenţa o face de la bun început designul minimalist, simplu. Platforma este creată pentru a fi utilizată uşor şi pentru a crea o comunitate. Din acest motiv înscrierea se poate face direct prin contul de Facebook.

sah online gratis, sah online multiplazer, sah online

Un alt site mare este chesscube.com, cu peste 1,4 milioane de membri. Poți accesa diverse stiluri de șah, iar jucătorii pot câștiga Cubits.

Cubit-ul este un fel de monedă cu care poţi face cumpărături pe site. Dacă aduni mai multe astfel de monede câştigând partide sau turnee poţi lua programe de training realizate de maeştri internaţionli. Aşadar siteul oferă posibilitatea de a îmbunătăţi jocul de şah, dar îl face și competitiv.

Un avantaj al celor două platforme este ideea de profesionalism promovată. Nu sunt doar niște siteuri simple care oferă posibilitatea de a juca şah online gratis. Ai parte de o comunitate, de un shop cu materiale despre şah, video pentru pregătire şi membership premium.

Succes la masa de şah!

5 comentarii la „Unde poți juca șah online gratis (începători sau profesioniști)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.