sah online gratis, sah online multiplazer, sah onlineJocul de şah este un sport pe care mulţi îl apreciază iar alţii îl văd ca o pierdere de timp; exact ca în bancul: Ce sunt piesele de şah? Alea pe care le strângem noi când jucăm table!

Recunosc că am neglijat aceast sport şi am început să joc mai mult table în lipsă de persoane pasionate de “jocul minţii”. Cu toate acestea, nu există nicio scuză pentru că poţi găsi orice online, deci şi şah online. După experienţe cu diferite siteuri mai mult sau mai puţin bune, am gasit probabil cel mai bun site de şah online, gratis.

Diferenţa o face de la bun început designul mult mai placut. Platforma este creată pentru a fi utilizată uşor şi pentru a crea o comunitate. Din acest motiv înscrierea se poate face direct prin contul de Facebook.

Un alt avantaj îl reprezintă ideea de profesionalism promovată. Nu este un simplu site care oferă posibilitatea de a juca şah la modul multiplayer. Ai parte de o comunitate, de un shop cu materiale despre şah, video pentru pregătire şi membership premium.

Mai mult decât atât, daca îţi faci cont pe ChessCube.com ai parte de un program de 4 video gratis despre şah prezentate de un Maestru International Andrew Martin.

Dacă te înscrii acum, primeşti de 50 Cubits, un fel de monedă cu care poţi cumpăra diferite materiale educaţionale. Dacă aduni mai multe astfel de monede câştigând atât partide dar şi turnee poţi cumpăra programe de training realizate de maeştri internaţionli. Aşadar siteul oferă posibilitatea de a îmbunătăţi jocul de şah.

Dacă vrei să joci şah online gratis creează un cont pe ChessCube.

Succes la masa de şah!

Categorii: Muncă

Claudiu Dascalescu

Acesta este un simplu site unde scriu periodic (din an în Paște și total neregulat) despre lucruri care mă interesează și care scot în evidență modul meu de gândire. Așa încerc să cunosc oameni care sunt meseriași pe ceea ce eu vreau să învăț sau vreau să fac.

4 comentarii

Claudiu Dascalescu · 23/12/2010 la 17:49

Asa este, poti sa inveti niste chestii noi daca vrei sa joci sah mai bine.

dariusdoru · 16/05/2011 la 19:52

NU STIU CE SE INTAMPLA, NU-MI MAI APAR PIESELE MELE…CE TREBUIE SA FAC??????????

    Claudiu Dascalescu · 17/05/2011 la 01:37

    Verifica daca ai instalate plugin-urile necesare, de exemplu Adobe Flash sau Java

relu · 19/10/2015 la 10:52

am fost blocat!…mai am sanse sa revin?

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: