studenti la drept

Stagii de practică şi burse de merit pentru studenţi la drept

Stagii de practică la Vass Lawyers

VASS Lawyers susţine şi promovează aspiraţiile profesionale ale studenţilor la drept. Reprezentaţi de o echipă de profesionişti cu o bogată experienţă în avocatura de business. Din luna octombrie 2011, este organizat un program de stagii de practică în cadrul firmei. Stagiul de practică  oferă studenţilor posibilitatea de a dobândi experienţă practică. Prin participarea  activităţile firmei, studenţii vor beneficia de expertiza şi disponibilitatea avocaţilor pe ariile de interes specifice: achiziţii publice, contracte comerciale, concurenţa şi arbitraj.

Cerinţe pentru a participa la stagiul de practică:

 • Studenţi la drept din anii II, III şi IV de studii
 • Dorinţa de a învăţa lucruri noi şi de a deveni un avocat excepţional
 • Atenţie la detalii, seriozitate şi responsabilitate
 • Abilităţi de comunicare şi spirit de echipă, flexibilitate, eficienţă şi responsabilitate
 • Fluenţa în limba engleză (cunoştinţele de limba spaniolă, franceză şi/sau germană pot fi considerate un avantaj)
 • Cunoştinţe de operare PC (Microsoft Office, Internet)

Bursele de merit “Mircea şi Asociaţii”

În anul unversitar 2011-2012 SCA “Mircea şi Asociaţii” oferă posibilitatea obţinerii unei burse pentru anul universitar 2011 – 2012 studenţilor din anul III ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucuresti.

Cei care doresc să răspundă pozitiv invitaţiei noastre sunt rugaţi să trimită cererea de înscriere la adresa de e-mail: office @ mircea-asociatii.ro urmând să fie contactaţi ulterior de societatea noastră.

Pentru detalii suplimentare accesaţi site-ul www.mircea-asociatii.ro sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0314327292/293 de luni pana vineri între orele 10,00-16,00.

“Mircea şi Asociaţii” este o firmă de avocatură înfiinţată în 2002 şi specializată în asistentă juridică în dreptul afacerilor. Serviciile sunt cu precădere în domeniile achiziţiilor publice şi concesiunilor, dreptului energiei, dreptului muncii, dreptului telecomunicaţiilor şi dreptului mediului. În cadrul firmei activează 14 avocaţi şi colaboratori, în cadrul birourilor din Bucureşti, Slatina şi Cluj-Napoca

5 comentarii la „Cât de importantă este activitatea de voluntariat?”

 1. Ideal ar fi ca cel cu facultate sa nu caute un job cu calificarile unuia cu 8 clase.
  Aceasta activitate de voluntariat nu iti va asigura un job mai bun sau salarii mai mari. O sa ai un avantaj prin faptul ca vei cunoaste oameni, vei fi mai organizat, stii sa lucrezi cu oamenii etc.

  Lucrurile astea le face pentru un student voluntariatul.

 2. Ce campanii umanitare? Voluntariatul NU inseamna campanii umanitare. Salvati Copii nu este singurul ONG cu activitate. Sunt foarte multe pe domenii de activitate, juridic, marketing, comunicare etc…

  E mult mai usor sa ai activitate in domeniul tau, ca student, intr-o asociatie, decat sa gasesti o firma care sa te angajeze.

  Unii au noroc cu firmele, altii nu au noroc.

 3. Daca privim activitatea de voluntariat sau intership din privinta studentului care are nevoie de acumulare de experienta,aceasta activitate este binevenita si utila dar daca cumva face cineva acest lucru in cadrul unei firme sau multinationale care isi considera angajati sclavi pe plantatie apare problema daca se merita sau nu acest voluntariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.